Skip to content
SKÅNE | MALMÖ

PARTERAPI

Du och din partner kan behöva hjälp utifrån om ni har ett tjafsigt förhållande, brist på kommunikation, relationsproblem kopplat till sexualitet eller andra problem som ni själva känner är svåra att lösa. Med hjälp av en parterapeut kan man genom parterapi öka förståelsen till varandra, bryta negativa mönster och skapa ett utvecklande och mer positivt samspel.

Vi som arbetar här är legitimerade psykoterapeuter och psykologer med gedigen erfarenhet

Har du frågor, funderingar kring parterapi eller vill boka in en tid? Kontakta oss!

Stärk er relation och överkom utmaningar med professionell parterapi – En väg till ökad förståelse och harmoni

Du och din partner kan behöva hjälp utifrån om ni har ett problematiskt förhållande, brist på kommunikation, relationsproblem kopplat till sexualitet eller andra problem som ni själva känner är svåra att lösa. Med hjälp av en parterapeut kan man genom parterapi öka förståelsen till varandra, bryta negativa mönster och skapa ett utvecklande och mer positivt samspel.

Är ditt förhållande präglat av konflikter, bristande kommunikation eller utmaningar kopplade till sexualitet? Ibland kan det vara svårt att lösa dessa problem på egen hand. Parterapi är en effektiv och beprövad metod för att hjälpa dig och din partner att övervinna hinder, bygga starkare förbindelser och uppleva ett mer harmoniskt samspel.

Med parterapi får ni möjlighet att arbeta med en kvalificerad parterapeut som kan guida er genom era utmaningar. Genom att öka förståelsen för varandra och identifiera och bryta negativa mönster kan ni skapa en sundare grund för er relation.

Parterapeuten kommer att erbjuda verktyg och strategier för att förbättra kommunikationen, stärka bandet mellan er och adressera specifika frågor som ni upplever som svåra att lösa på egen hand. Detta kan omfatta allt från konfliktlösning till att utforska och förstå era behov av närhet och intimitet.

Att investera i parterapi är att investera i er gemensamma framtid. Genom att aktivt arbeta med era relationssvårigheter kommer ni att uppleva en ökad harmoni, ömsesidig respekt och en starkare kärlekskoppling. Ta steget mot en mer positiv och utvecklande relation – börja er resa med parterapi idag.

Adress
Baltzarsgatan 25
211 36, Malmö

Medarbetare som erbjuder parterapi

Lars-Percy Andersson

Lars-Percy Andersson

leg. psykoterapeut, beteendevetare,
ekonom

Lars-Percy har som beteendevetare och psykoterapeut arbetat med psykoterapi de senaste 10 åren bland annat på S:t Lukas mottagning i Kristianstad. Dessförinnan har han drygt 30 års erfarenhet av entreprenörskap i ledande befattningar inom organisations- och företagsutveckling, såväl nationellt som internationellt. Lars Percy Andersson är grundare och huvudägare i Svensk Psykoterapi AB.Hedvig Ekström

Hedvig Ekström

leg. psykoterapeut, socionom

Hedvig har en bred erfarenhet av att arbeta med människor, allt från psykiatrin via skola och ungdomsmottagning till psykoterapimottagning. Hon är utbildad i psykoterapi vid en integrativ utbildning i Kalifornien, USA, och tänker därmed holistiskt i sitt arbete där hon väver in flera olika perspektiv. Hedvig ser människan som en helhet där alla delar samspelar.